wildbee

Senaste inläggen

Av Hanna Bergdahl - 26 mars 2012 12:03


Lagade en god middag för ett par veckor sedan. Fylld fläskfilé :) Vi fyllde den med timjan, rosmarin basilika och lite olika örter, pressad vitlök, soltorkade tomater och västerbottensost!


 


Här är den klar, och det var sjuuukt gott! :)


 

Våran söta tjej!


  


Nästa Kalla kanske? ;)


 

  En ego bild, som jag tror att Wilma har fotat :)ANNONS
Av Hanna Bergdahl - 26 mars 2012 11:27

Sorry för den dåliga uppdateringen....


Minns inte allt som hänt sen sist. Förmodligen inte allt för mycket skulle jag tro ;)


Wilma äter penecilin nu (Kåvepenin), eftersom hon haft feber från och till flera gånger nu. Ibland hög feber, ibland inte. Ringt VC, och det säger alltid att det är normalt att ha så då man går på dagis. Men det tycker inte jag! Inte så ofta hon haft det. Och Wilma är annars inte ofta sjuk heller. Hon kan ha varit feberfri 2-3 veckor, sen feber igen. Och så har det fortsatt minst 3 gånger. Sen hade hon feber för 2 veckor sedan, var frisk över helgen + Måndag och Tisdag. Onsdagkväll HÖG feber IGEN!! :-/


Är det någon annan än jag som tycker att det inte är okej??? Inte normalt.


Ringde barnmottagningen denna gång istället. Och tur hade vi, dom hade fått en avbokning den dagen, så vi fick tid hos dom i Torsdags kl 13. Vi åkte dit, och klar där var vi först 15:30 (!) Doktorn lyssnade på hennes hjärta, lungor, kände på magen, kikade i öronen och i munnen. Lite smått röd i ena örat, men sen visade sig att hon hade rätt så svullna körtlar i halsen (halsmandlarna). Sen skulle dom ta prover, och hon ville ta på det gamla vanliga hederliga sättet i armvecket på lillgumman, för att kunna se hur hon mått en längre tid tillbaka då hon haft feber från och till. Så gumman fick bedövningsplåster i båda armvecken och ett på ena handen. Det skulle värka i 1 timme, så vi fick gå i väntrummet och leka medans ;) 1 timme hade gått, och det var dags för provtagning. Gumman var SÅÅÅÅ duktig!!! Dock har hon visst sånna där roliga blodkärl som vill rulla iväg, så dom kunde inte sticka henne i armvecken, och inte i handen heller. Dom bara rullade iväg. Så det fick bli stick i fingret då istället. Wilma var så himla duktig, jag är sååå stolt :)


Doktorn ringde ca 1 ½ timme senare och berättade om de första provsvaren som kommit. Och det visade sig vara typ halsfluss, eller någon slags inflammation i halsen. Så hon skrev ut kåvepenin åt henne, så det har hon ätit sen Torsdag kväll, och hon är jätte duktig på att ta sin medicin :) Även om den inte nu smakar så gott. Men hon brukar ta lite åt gången, och skölja ner med lite vatten. I Fredags ringde doktorn igen om resten av provsvaren, och där visade det även sig att hon hade förhöjda värden med vita blodkroppar i sig. Och så pratade hon något om lymfkörtel, eller vad det nu var. Nått med lymft iaf... Typ körtelfeber, men ändå inte. För då kan ju levern påverkas av det, och det verkar det inte ha gjort. Nå, iaf så ville hon att vi skulle komma tillbaka nästa vecka och ta nya prover. För hon ville se om det har förbättras :) Så imorgon kl 9 ska vi dit igen för ny provtagning. Hoppas det visar förbättring! Vill inte att hon ska behöva vara sjuk nåmer nu på väldigt LÄNGE!

ANNONS
Av Hanna Bergdahl - 15 januari 2012 16:25

Skulle du vilja ha lite finare underkläder för de mer speciella tillfällena? :)

Besök TopLady då!


Vem är TopLady, varför TopLady..

Vi vill ge dig den där lilla extra känslan av att vara oemotståndlig vid
alla romantiska tillfällen. Vi ger dig de första och bästa alternativen
av billiga och sexiga underkläder på nätet.Av Hanna Bergdahl - 15 januari 2012 16:19

Jag har nyss avslutat mitt mjukbrödsbak :) Får se hur detta blev.

Men jag hoppas att dom blev goda och går att äta :) Hade lite ost på som topping.

Funderar på att städa toan nu kanske? Sådär ordentligt så man får bort att skit från alla hörn, bakom toan osv.

Tror banne mig att jag ska göra det :) Och göra lite nytta här hemma. Känns som att det är en sån dag idag då jag känner för att göra sånt. Då det lika är så kallt ute. Jag och Wilma har ju varit ut en sväng redan till ICA och handlade till brödbaket. Så då kan vi göra nytta inne istället :) Kanske tvättar lite också då man lika är igång.


Vad gör ni en Söndag som denna? :)

Av Hanna Bergdahl - 12 januari 2012 16:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Hanna Bergdahl - 12 januari 2012 14:57

Jag som har blåa ögon skulle tycka att det var riktigt kul att testa på att ha en annan ögonfärg.
Skulle inte ni det också? :) Jag skulle vilja testa att ha bruna ögon. Klicka in er på denna sida isf. Finns även maskeradkläder om ni ska på maskerad ;)Av Hanna Bergdahl - 12 januari 2012 14:44

Spännande va? ;)


Lustjakt är en av Sveriges äldsta och största butiker för den som vill bejaka och utveckla sin lust. Vi vänder oss bort från det pornografiska och extrema, istället vänder vi oss till det vackra och sensuella. Vi finns för de som söker en ökad njutning, lust och glädje i livet. Men också för den som av olika skäl har svårt att uppleva sexuell njutning. Inspiration, riklig information och en service utöver det vanliga, det är vad vi ger varje kund. Varje gång. Ett mycket omfattande sortiment ger varje individ chansen att finna det som passar just henne eller honom. Webbutik, postorder, homeparty och fysiskt butik ger tillgänglighet när och på vilket sätt kunden helst önskar.

 

Kom igen, boka ett party med ett gäng vänner och ha lite kul ;)
Av Hanna Bergdahl - 12 januari 2012 14:36

Var in på en väns blogg och jag tänkte haka på jag med. Får se om man lyckas tjäna några extra pengar på detta. Hoppas :) Vore väl inte helt fel att tjäna pengar på att blogga? Eller? Nä, tänkte väl det ;) Gå in på länken, (nedan) skapa ett konto, så ser ni på sidan sen. Lycka till :)


Klicka här!

http://www.adsettings.com/create-account.php

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se