wildbee

Senaste inläggen

Av Hanna Bergdahl - 4 maj 2013 09:48

Var till Ponde så Wilma fick rida :-)

ANNONS
Av Hanna Bergdahl - 13 april 2013 19:12

Idag for jag och Wilma ner på stan en sväng för att köpa en present till Tindra som fyller 1 år imorgon :) Då ska vi på kalas, ska bli trevligt. Promenerade hem, tog vagnen med oss eftersom Wilma inte skulle orka gå hela vägen hem. Gick till mamma och pappa först, där dom bjöd på tårta :) sen hem och äta och sen har vi bara myst i soffan och sett hockeyn :) Fortsätter myset i soffan resten av kvällen.

Skellefteå vann, grattis grattis!ANNONS
Av Hanna Bergdahl - 9 april 2013 09:07

Skulle vara ett hjärta efter mammas lilla hjärta på förra inlägget. Gick visst inte att göra ett sånt, blev ett frågetecken istället :P

Då vet ni ;)

Av Hanna Bergdahl - 9 april 2013 09:03

Igår var vi på badhuset och busade. Skoj tyckte Wilma, vi har inte varit dit på flera månader :) Innan vi flyttade så bodde vi ju bara rätt över gatan, då var vi titt som tätt där. Det har bara inte blivit av, men igår så :) Ingen var gladare än Wilma. Med oss hade vi kusinerna Jim och Moa, vilket var väldigt uppskattat.

Får se vad vi hittar på idag? :) Verkar ju vara fint väder även idag. Vilket är bra, så snön smälter bort nån gång ;) Premiärgrilla ska vi då göra, då vi köpte en ny grill igår. Grävde fram den gamla under snön men den var inte i det bästa skicket så vi köpte en bättre! :) Den blev nästan gratis med återbäringen vi hade på coop ;)


Mammas fina tjej ?

Av Hanna Bergdahl - 6 april 2013 09:38

Bilder från då vi var i pulkbacken med Wilmas kusiner och åkte bob, tefat och stjärtlapp, påsken mm :)


Av Hanna Bergdahl - 6 april 2013 09:26

Kanske skulle ta upp det här med bloggen nu igen? :)Haft många fina dagar nu. Vi har varit ute massor! Påskhelgen har både jag och Jonas jobbat. Wilma var med mormor och morfar under tiden och hade superkul med skoteråkning och massa annat trevligt :)Vi har börjat skotta fram vår altan så vi kan sitta där ute. Längtar tills det blir varmare så vi kan sätta ut våra nya och fina utemöbler. Är mycket jag ska joxa med då snön är borta. Häcken ska sågas ner, den ska få börja om från början för den är förskräckligt hög. Den är inte vårdad om man så säger. Buskar som finns på gården ska grävas upp och kastas, och baksidan av huset är det träd som börjat komma upp som ska väck osv. Blir fint då det är klart :) Altan ska lagas osv.

Av Hanna Bergdahl - 31 januari 2013 00:16

Hej på er!

Det var ju som sagt ett par månader sedan jag bloggade nu. Testar slänga iväg ett inlägg från mobilen :)

Mycket har hänt sen sist.

Vi har nämligen köpt hus, och hunnit flytta in. För att vara exakt så flyttade vi in den 1 December! Det är sååå skönt med hus och så rymligt. Vi trivs super bra :) Just nu har vi rivit ut stora toan/badrummet, det var fuktskadat, så där blir det nytt och fräscht. Kommer nog bli riktigt snyggt då det är klart! Vi har valt att sätta matta på både golv och väggar. Vi har redan köpt duschväggar i glas, ny toastol, badrumsmöbel för dubbla hoar + tvättstället till badrumsmöbeln. Kommer bli super tror jag.

Får blogga bättre en annan gång. Sängen väntar på mig nu :) Upp imorgonbitti och SKOTTA. För vi lär väl vara insnöade så mycket snö som det kommer. Märks inte att vi skottat FLERA gånger idag! Det räcker med snö nu, tack! :)

Bjuder på någon bild från huset. Tack för mig för denna gång. På återseende ;)

Av Hanna Bergdahl - 22 augusti 2012 07:26

Så föddes våran sötaste lilla flicka! Hade varit vaken i nästan 2 nätter i sträck, eftersom jag inte kunnat sova för att jag hade ont.
Kl 20:35 föddes världens finaste tjej, och vägde 3615g och var 51 cm lång. Helt perfekt med andra ord :)

Nu idag fyller hon 4 år!

Hon har en enormt stark vilja, vill helst av allt göra allt själv, fruktansvärt tjurig, (hon brås på sin far!!!), världens snällaste, goaste och sötaste 4 åring! Och hon är väldigt duktig i allt hon gör :) Mamma och pappas flicka!

Grattis gumman på din 4 årsdag, mamma och pappa älskar dig!!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se